Dikke zool

Deze nieuwe soort zool zal je een beter comfort geven. Het is zowel voor korte als lange afstanden goed.
Ook is deze zool geschikt voor meerdere ondergronden, je zal nooit meer oncomfortabel wandelen. Al zal de uitvinder toch iets moeten doen aan het ontwerp om het iets mooier te maken, want op deze manier zullen er niet veel mensen dit kopen

Jas tegen hackers

Deze jas zorgt ervoor dat je beschermt ben online. Ik zelf snap het niet zo helemaal goed. Wat ik wel weet is dat het je online gegevens kan beschermen. Het is zelfs beter dan een goede virusscan en het is veel moeilijker voor hackers om deze te doorbreken.

Ik denk dat als deze jassen betaalbaar zijn dat ik er mij zeker eentje zal aanschaffen want ze zorgen niet alleen voor veiligheid ze zien er ook nog is cool uit.

perfect handshake

Deze man zocht naar de perfecte handshake zonder te communiceren maar alleen met gebaren. We leven steeds meer in een wereld waar teveel mensen perfect willen zijn. Ik vond dit een goede ironische manier om hier een beetje kritiek op te geven.

Ik denk niet dat de boodschap direct overkwam bij iedereen. De meeste dachten gewoon dat het iets om te lachen was of dachten aan een totaal andere boodschap. Uiteindelijk kan iedereen er een andere boodschap in zien.

Nieuwe fietsparking

Het probleem dat iedereen lastig vindt mezelf inclusief is het gebrek aan fietsparkings in sommige steden. Mensen zetten daardoor hun fiets op een plaats waar ze hem eigenlijk niet mogen zetten maar ze kunnen niet anders. Hierdoor worden er soms fietsen weggehaald en moeten je ze gaan ophalen bij de politie voor een vergoeding van 10 euro. Ik vind dit als fervente fietsgebruiker dus een zeer goede oplossing.

Het is één van de zovele uitvindingen die ervoor gaan zorgen dat onze ruimtes benut worden. Ik ben ervan overtuigt dat zo’n een dingen ook anderen kunnen inspireren om dingen uit te vinden die ons leven kunnen faciliteren.

 

 

Gespreksvormen

Deze rare vorm zal er voor zorgen dat je nieuwe houdingen van zitten en liggen zal ontdekken. We zijn tegenwoordig alleen maar bekend met normale zit-en lighoudingen met deze uitvinding leren we nieuwe manieren om ons op een comfortabele manier te zetten of te gaan liggen

.De ontwerper vindt dat de mensen te gesloten zijn in hun communicatie. Deze ontwerpen moeten mensen in een meer ontspannen houding zetten waardoor ze meer open gaan zijn in hun communicatie met anderen.
Dit vind ik een geweldig creatieve uitvinding. Volgens mij kan het mensen echt stimuleren om opener te communiceren en ik ben alvast kandidaat om het ook is te proberen.

Lees meer hierover

 

Hallo wereld.

Welkom op de WordPress server van EhB MMM.

Dit is je eerste bericht. Je kan het bericht bewerken of verwijderen.