Welkom op mijn pagina!

Hallo!

Ben jij op zoek naar info of afbeeldingen over de DDW? Ben jij toevallig op mijn pagina terecht gekomen? Dan ben jij op de juiste pagina!

Ik ben een paar weken terug samen met school naar de DDW geweest. We hebben daar super veel en mooie kunstwerken gezien en daar heb ik natuurlijk een paar foto’s van genomen om ze met jullie, mijn lezers, te delen!

Enjoy!

Mode

Mode op de DDW

Deze afdeling had ik niet mogen missen, MODE. Ik verwachte iets meer aantrekkelijk maar ben ook niet teleurgesteld. Ze zijn geïnspireerd geweest door sciencefiction figuren

Stella Verdult, is een modeontwerper die nog volop bezig is aan haar carrière. Op de DDW kon haar zelf ontworpen stoffen gaan bewonderen.

(Foto van de DDW  facebookpagina en info over haar leven in deze link ) http://www.slash-zine.com/en/views/S-T-U-D-I-O-V-I-S-I-T–S-T-E-L-L-A–V-E-R-D-U-L-T

Fashion is about dressing according to what’s fashionable. Style is more about being yourself.

Oscar de la Renta

Kunst

Kunst op de DDW

Hier wordt  aan abstracte kunst gedaan, inspiratie van lego blokjes als ik het vanuit mijn perspectief bekijk.

Lego’s zijn niet meer enkel en alleen voor kinderen. Op de DDW heb ik kunnen zien hoe ze van lego’s, levens echte leefruimtes hebben ontworpen.

Hier is een studeer en/of werkruimte uit lego’s.

Changes call for innovation, and innovation leads to progress.

Li Keqiang

A picture is a poem without words.
Horace

 

(Foto van de DDW facebook pagina)

Biologie

Biologie op de DDW

Dit zijn een paar afbeeldingen van wat er tentoongesteld werd op het afdeling biologie op de DDW.

Een extra hand zou ons allemaal nuttig kunnen zijn. De afdeling biologie heeft bij deze uitvinding een beetje technologie gebruikt. Het is gewoonweg een derde hand die jouw in het dagelijks leven heel handig zal kunnen zijn.

Where the spirit does not work with the hand, there is no art.

Leonardo da Vinci