High school

Ik heb twee jaar van mijn middelbaar op internaat gezeten In Vorselaar. Op het eerste zich had ik er heel veel schrik voor want ik hoorde overal verhalen. Maar ik heb mij die twee jaren geamuseerd. De eerste schooldag daar was een hel omdat ik niemand kende. Het was een internaat in Vorselaar en ik kom van Antwerpen.  maar al snel leerde ik veel nieuwe mensen kennen. Mijn begeleiders waren ook super vriendelijke en lieve mensen, je maakt daar ook een goede band mee want je zit er 24/7 mee. Ze helpen je op verschillende vakken: school maar ook vriendinnen, thuis…

Portugal 2015

Maandagochtend was altijd om 7u vertrekken en vrijdag terug naar huis met een valies op de bus, ik ben niet de handigste dus ik heb veel gesukkeld op de bus.
Op het internaat had ik natuurlijk mijn vriendinnetjes en wij waren de drie musketiers. we waren echt een hele close groep en haalde natuurlijk soms een beetje kattenkwaad uit. Ik heb er zo veel gelachen. Maar uiteindelijk hebben we allemaal onze eigen weg afgelegd. Ik heb er nu nog steeds contact mee en ze doen het beide goed. later zijn we nog samen op vakantie geweest  Het zijn zeker vrienden voor het leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *