Limitless – Yvette de Wit

Het product van Yvette de Wit zoals het eruit moet komen te zien. Op deze manier werd het ook op de Dutch Design Week te Eindhoven tentoongesteld.

Wat als er een middel zou bestaan dat ervoor zorgt dat jij beter kan functioneren, dat jij je beter voelt en dat ervoor zorgt dat je alles uit jezelf kan halen?

Dit heeft Yvette de Wit mogelijk gemaakt met haar eigen creatie ‘Limitless’. Limitless is een drank gebaseerd op een micro doses LSD. Als wij LSD horen denken wij natuurlijk onmiddellijk aan een bende hippies die high in the sky zijn. Maar als er geen misbruik van LSD gemaakt wordt, dan komen heel wat interessante medicinale voordelen tevoorschijn.

“Limitless – Yvette de Wit” verder lezen

Tu delft – Hyperloop

Het prototype van Tu Delft zoals het te zien was op de Dutch Design Week 2017 te Eindhoven

Al wandelend door de hallen van de Dutch Design Week werd mijn aandacht aangetrokken door een gigantische bobslee.

Natuurlijk was dit geen bobslee, het was de Hyperloop van Tu delft. Dit busje dat tot 8personen kan vervoeren is namelijk veel sneller als een bobslee, het is zelfs sneller als een vliegtuig!

“Tu delft – Hyperloop” verder lezen

Designed Like never before

Aanschouw hier het kunstmatig verstenigen van organismen.

Nope, dit is niet de bedoeling. Het is in feite een design product op de Dutch Design week te Eindhoven. Het is eigenlijk een vrij simpel concept, gooi wat schelpen in een cementmolen, meng de schelpen met de cement en giet de cement in de vorm van een tegel. Daarna wordt deze tegel nog gepolijst et voilà, je hebt een design product.

“Designed Like never before” verder lezen