Rijdende reclame

Reclame? Al rijdend? Check. Opvallende kleur? Check. Vrouwelijk naakt? Check.

Adverteren is voor elk bedrijf een opgave. Hoe origineler hoe beter, het is een strijd om op te vallen in het huidige straatbeeld. Het uiteindelijke doel blijft door zoveel mogelijk mensen opgemerkt te worden. Nachtclub Babylon in het Oostenrijkse Wenen heeft hun mannier gevonden.

“Rijdende reclame” verder lezen

Ikea laat zich van zijn beste kant zien

Niet meer zeker welke afslag je moest nemen om naar je werelds favoriete meubelwinkel te gaan? Ikea helpt reizigers uit de nood.

De autostrade. Ik denk aan grijs, beton en een kilometers lange sliert van gras en bomen als uitzicht aan zowel linker – en rechterkant. Niets zo oninteressant dat je uit verveling nog vaak de borden die voorbijflitsen begint te lezen. Of ben ik hier de enige in?

“Ikea laat zich van zijn beste kant zien” verder lezen

Laat robots het werk doen

De mannen van de gemeente zouden ze graag zien komen, persoonlijk zou ik het zelf ook kunnen gebruiken, we hebben het hier over robot grasmaaiers.

Voor velen zijn robot grasmaaiers niets nieuws, ze zijn echter al enkele jaren op de markt en sommigen onder ons hebben er zelf eentje in hun tuin rijden. Toch wist tuinbouwbedrijf Van Diest de aandacht van vele voorbijgangers te trekken met een opmerkelijk street branding stunt.

“Laat robots het werk doen” verder lezen