GEKKE JEKKE

 

 

 

 

 

 

Welkom op mijn blog!

Ik, Jentel van Rijn, student aan de ErasmusHogeschoolBrussel wil jullie amuseren met een paar leutige artikels op mijn blog.

Ik hou van lachen en plezier maken, iets wat jullie zeker terug gaan zien in de artikels die ik schrijf.  Ik hoop jullie wat entertainment te bieden.

Ik post hier geregeld een leuk plaatje in, dus houd me zeker in het oog. Jullie kunnen me  altijd volgen op sociale media (Facebook en Instagram).

Heb je vragen? Aarzel niet om deze te stellen.                                                  (jentel.van.rijn@student.ehb.be)

Sailing

Op mijn 6de verjaardag ben ik gestart met zeilen. Een prachtige sport waar ik veel tijd van mijn jeugd aan gespendeerd heb. Ik ben begonnen als jonge kadee met zeilen in een optimist, de beginnersklasse voor elke jonge nieuweling.  Nadien ben ik overgestapt in de RS FEVA waar ik toch enkele prachtige plaatsen op mijn palmares heb staan en als laatste heb ik afgesloten in de Europe Class Belgium.

“Sailing” verder lezen

De wegwijzer

De DDW is gigantisch, het is dus belangrijk dat er goede wegwijzers aanwezig zijn doorheen de gehele expo. Het is altijd leuk als saaie dingen zoals wegwijzers in een nieuw plaatje worden gestoken. Zo word je direct uitgenodigd om naar de verschillende exposities te gaan kijken. In dit geval waren dit nu wel lekkere worstenbroodjes en geen innovatieve producten.

“De wegwijzer” verder lezen

What’s UP…

Deze foto omschrijft perfect hoe ik mij voelde op de DDW. Je ziet het, ik was daar SUPER GELUKKIG!

Gijs en ik waren aan het wandelen richting de KFC, waar we lekker gingen eten. Toen passeerde er ineens een jonge dame, toevallig of niet, maar ze studeerde ‘trendwatching’. Een richting die zeer hard aansluit bij IIM. “What’s UP…” verder lezen